Nyheter

ICOMIAs SMALL CRAFT STANDARD

ICOMIA har publisert Small Craft Standards Bulletin. Denne gir bransjens interessenter beskjed om endringer i eksisterende standarder og modifikasjoner av produksjonsmetoder på et tidlig tidspunk, og er utviklet og vedlikeholdt av ISO (International Organization for Standards) Tekniske Komité for Småbåter.

SNART 1 MILLION FRITIDSBÅTER I NORGE

Den norske fritidsbåtparken vokser for hvert år. Ifølge bransjeforbundet Norboat er vi i ferd med å bryte milliongrensen på antall fritidsbåter, kajakker og kanoer i landet. Fra onsdag 14. mars vil båtfolket flokke til Lillestrøm for å delta på Norges største båtmesse, Sjøen for alle.

sommerbilder

RADDIS - RADIKALT FORBEDRET KONKURRANSEEVNE I KOSTNADSKREVENDE UTVIKLINGSLØP

For høykostland som Norge stilles det stadig større krav til innovasjonsevne, produktutvikling og kundetilpasning.

BAVARIA BÅT NORGE AS TILDELT HONORARY AWARD

I forbindelse med Boot i Düsseldorf tidligere i vinter, ble Bavaria Båt Norge AS med Lars-Erik Solvang i spissen tildelt Bavaria Yachts Honorary Award. Prisen tildeles for Bavarias Båt Norges mangeårige, seriøse satsing som forhandler og gode resultater.

Dealer of the Year Awards 
Dealer of the Year - Homorary Award - Lars-Erik Solvang

LEDIG STILLING HOS YANMAR

Yanmar Norge AS er en av de ledende aktørene innenfor marine motorer, i det kommersielle og det private markedet. Selskapet er godt representert gjennom et solid nettverk av forhandlere, verksteder og verft langs hele kysten.

SKAL KÅRE ÅRETS BÅTKOMMUNE

Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) ønsker økt fokus på hva kommunene gjør for å tilrettelegge for båtlivet, og deler ut prisen for «Årets båtkommune» andre året på rad.

BÅTGLEDE I VEST | DRA TIL SJØS RETT RUNDT HJØRNET

Dra til Sjøs messen arrangeres 1.- 4. februar og nå er årets Båtglede- og messeavis publisert.

EUROPEAN POWERBOAT OF THE YEAR 2018

Boot Düsseldorf åpnet lørdag den 20. januar, og med den en ny kåring av Europas beste båter 2018.

MOTORBOAT OF THE YEAR 2018

Tradisjonen tro ble Motorboat of the Year 2018 kåret under årets London Boatshow som ble arrangert 10.-14 januar.

ER DU VÅR NYE MEDARBEIDER?

Er du båtinteressert, ung og praktisk anlagt? Har du i tillegg lyst å jobbe med og utvikle Norges mest kjente båt- og motormerker, utstyrsprodusenter og forhandlere? Vi søker medlemsansvarlig.