Nyheter

DIGITAL UTGAVE AV NORBOAT ØST BÅTGLEDEAVIS

Våre lokallag utgir hvert år Båtgledeavisen, hvor det er VB media som står for innhold og produksjon.

NORGES STØRSTE BÅTMESSE - SJØEN FOR ALLE

Sjøen for alle skal være noe for alle, og derfor utvikles det nye konsepter hvert år, med et mål om å tilføre arrangementet større bredde og spennende innhold. 2018 var ikke noe unntak, og i år var det retro-utstillingen Sjølyst som var i fokus.

HVA VET VI OM NORSK FRITIDSBÅTLIV?

I 2012 ble den første Båtlivsundersøkelsen i sitt slag publisert, og i et land uten et offentlig register for fritidsbåter, har denne gitt et representativt bilde av norsk fritidsbåtliv, og vært grunnlag for flere beslutninger.

sommerbilder

NORBOAT AUTORISASJON - FOR BÅTEIERENS TRYGGHET

En av Norboats målsettinger er å ivareta kvaliteten på vår autorisasjonsordning, og å videreutvikle denne.

ICOMIAs QUARTERLY ECONOMIC STATISTICS 2017

ICOMIAs kvartalsvise økonomiske statistikkrapport for 2017, utgave 4, er nå tilgjengelig for nedlasting. Utgave fire dekker alle fire kvartaler av 2017. Rapporten inneholder kvartalsvis informasjon om økonomisk utvikling, inkludert: inflasjon, økonomisk vekst, bilregistreringer / salg, forbrukertillit, produsentprisindeks og Big Mac Index fra 46 land over hele verden.

ICOMIAs SMALL CRAFT STANDARD

ICOMIA har publisert Small Craft Standards Bulletin. Denne gir bransjens interessenter beskjed om endringer i eksisterende standarder og modifikasjoner av produksjonsmetoder på et tidlig tidspunk, og er utviklet og vedlikeholdt av ISO (International Organization for Standards) Tekniske Komité for Småbåter.

SNART 1 MILLION FRITIDSBÅTER I NORGE

Den norske fritidsbåtparken vokser for hvert år. Ifølge bransjeforbundet Norboat er vi i ferd med å bryte milliongrensen på antall fritidsbåter, kajakker og kanoer i landet. Fra onsdag 14. mars vil båtfolket flokke til Lillestrøm for å delta på Norges største båtmesse, Sjøen for alle.

sommerbilder

BEDRET KONKURRANSEEVNE I KOSTNADSKREVENDE UTVIKLINGSLØP

For høykostland som Norge stilles det stadig større krav til innovasjonsevne, produktutvikling og kundetilpasning. Gjennom et nytt forskningsprosjekt ses det nærmere på hvordan konkurranseevnen kan bedres i kostnadskrevende utviklingsløp.

BAVARIA BÅT NORGE AS TILDELT HONORARY AWARD

I forbindelse med Boot i Düsseldorf tidligere i vinter, ble Bavaria Båt Norge AS med Lars-Erik Solvang i spissen tildelt Bavaria Yachts Honorary Award. Prisen tildeles for Bavarias Båt Norges mangeårige, seriøse satsing som forhandler og gode resultater.

Dealer of the Year Awards 
Dealer of the Year - Homorary Award - Lars-Erik Solvang

LEDIG STILLING HOS YANMAR

Yanmar Norge AS er en av de ledende aktørene innenfor marine motorer, i det kommersielle og det private markedet. Selskapet er godt representert gjennom et solid nettverk av forhandlere, verksteder og verft langs hele kysten.