Nyheter

GDPR - VET DU HVA DET BETYR FOR DEG OG DIN VIRKSOMHET?

Den nye personvernforordningen - GDPR (General Data Protection Regulation) trer i kraft den 18. mai 2018. I denne blir det stilt strenge krav til alle som behandler persondata.

DEN NYE TILSKUDDSORDNINGEN EVALUERES

Den 1. oktober ble tilskuddsordningen* for retur av gamle båter "sjøsatt". Mye tyder på at det har vært et stort behov for en slik løsning, og bare den første måneden er det levert inn 970 båter!

NY STATISTIKK FRA ICOMIA ER PUBLISERT

Statistikken lages med utgangspunkt i informasjon fra alle medlemslandene i ICOMIA. På den måten kan alle medlemmer i de ulike landene få tilgang til fakta om utvikling i ulike markeder i fritidsbåtbransjen på internasjonalt nivå.

MAREX 310 SUN CRUISER HAR VUNNET DEN TYSKE DESIGN PRIS 2018

Marex vinner prisen for utmerket produktdesign i kategorien transport. Det tyske designrådet er et av verdens ledende kompetansesentre for kommunikasjon og merkevarestyring innen design.

YANMAR LAUNCHES THE DTORQUE 111 TURBO DIESEL OUTBOARD

(Pressemelding/Yanmar) Etter overenskomsten med den tyske produsenten Neander Shark for eksklusiv global distribusjon av den gammeldagse Dtorque 111 tvillingsylindrede 50 hk diesel utenbordsmotor, har YANMAR MARINE INTERNATIONAL (YMI) kunngjort den offisielle lanseringen av dette spennende nye fremdriftsproduktet.  

ASKELADDEN OG WINDY NOMINERT TIL PRIS

Årets jury av "European Power Boat of the Year 2018" var samlet i Frankrike under Cannes Yachting Festival og det var mange som ventet spent på nominasjonen av hvilke modeller som kan bruke tittelen European Power Boat of the Year 2018.

SJØSETTER TILSKUDDSORDNING FOR KASSERTE FRITIDSBÅTER

Det skal nå bli enklere å levere inn gamle fritidsbåter til avfallsmottak, og det blir en direkte utbetaling på 1000 kroner for båter opp til 15 meter (49,21 fot).

FINANSKRISEN HAR ENDELIG SLUPPET TAKET

Rekordoppslutning om Skandinavias største flytende båtmesse. På tross av en kald start på båtsesongen, med varierende vær, har båtsalget vært godt. I klassen 8-12 meter (26-40 fot) har det siden finanskrisen vært solgt få båter, men nå melder bransjen at salget også her har tatt seg opp.

HELE 50 PREMIERER PÅ BÅTER I SJØEN

I år er det rekordoppslutning på Skandinavias største flytende båtmesse Båter i Sjøen som arrangeres på Aker Brygge fra torsdag til søndag denne uken. Hele 290 båter stilles ut og båtglade nordmenn får oppleve 50 premierer.

PRESSEINVITASJON BÅTER I SJØEN 2017

Rekordoppslutning om Skandinavias største utendørs båtmesse på Aker Brygge 7-10 september. 290 båter, 5O Norges- og verdenspremierer, 34 seilbåter, vannscootere, båter opp til 17 millioner, banebrytende design og teknologiske innovasjoner presenteres for båtglade gjester.