Nye eiere hos River Boats

Det satses stort med nye eiere hos River Boats i Fredrikstad. River Boats/Rotostøp as eies i dag av Christoffer Haarbye og Reidar Gjølstad. Mange kjenner nok igjen navnene fra deres lange fartstid innen raske båter og redningsskøyter.

Vi ser frem til 2019 med tanke på å jobbe med eget prosjekt og for Hydrolift – spennende tider!  Vi må både arbeide med eksisterende salgsapparat samt se etter nye muligheter, sier Reidar Gjølstad. De ansatte ved fabrikken blir med videre og det er planlagt en forsiktig vekst det første året.

River Boats er sjødyktige kvalitetsbåter fra 9-14 fot, alle produsert i Norge siden 1995. Alle båtene er DNV godkjente som et tillegg til den obligatoriske CE-merkingen. Båtene produseres i det miljøvennlige materialet polyetylen, som er ekstremt slagfast og slitesterkt med minimalt av vedlikehold. 

River Båtene er et helnorsk moderne produkt tilgjengelig i en rekke farger og utførelser. River Boats har så langt levert over 10 000 båter til fornøyde kunder innen en rekke bruksområder og markeder. River Båtene er 100% resirkulerbare og det kommer mer spennende miljøvennlig teknologi fremover!

Vi er stolte av å være del av norsk båtbyggertradisjon og håper å kunne levere den båten kundene ønsker! River Boats, enkelt båtliv-store gleder!