MAREX 310 SUN CRUISER HAR VUNNET DEN TYSKE DESIGN PRIS 2018

Marex vinner prisen for utmerket produktdesign i kategorien transport. Det tyske designrådet er et av verdens ledende kompetansesentre for kommunikasjon og merkevarestyring innen design.

 

Prisen blir tildelt prosjekter som virkelig representerer banebrytende bidrag og presenterer unike designtrender for det tyske og internasjonale designlandskapet. I år var det mer enn 5000 produkter som var nominert. Juryen i Den tyske designprisen 2018 består av designeksperter fra ulike fagområder. De kommer fra næringsliv, utdanning og vitenskap, samt designindustrien, og er anerkjente ledende myndigheter innen deres respektive fagområder.

Beskrivelse av vinneren fra juryen:

Marex 310 Sun Cruiser er en båt som tilbyr mer enn forventet. Den har den raskeste kalesje løsningen på markedet. Båten har en fantastisk sosial sittegruppe for hele familien og har ekstremt bra lagringsvolum. Pantry om bord er veldig bra, så matlaging er superlett, selv for den største gourmet. Det er supre overnattingsmuligheter for 4 til 6 personer. Badeplattformen inkluderer store lagringsmuligheter, og man trenger ikke å bringe våte ting inn i båten lenger. Lagringen på badeplattformen fungerer også som sitteplasser.

Dette blir den tredje prestisje tunge prisen Marex 310 Sun Cruiser vinner. Båten har allerede vunnet prisene European Motorboat of the year 2017 og Powerboat of the year 2017

 

 

For flere høyoppløselige bilder og informasjon vennligst kontakt:

Thomas Aalrud. Director of Sales and Marketing. Marex A/S

thomas@marex.no • Tel +47 95230702 • +47 66762790

www.marex.no